Dit is team B.social

Social media voor jouw onderneming

Wij zijn graag je sparringpartner wanneer het op je online presence aankomt. Wanneer je al aan de slag bent gegaan, maar ook wanneer je social media nog niet als volwaardig marketingkanaal inzet. In welke fase van de wedstrijd je je ook bevindt, met team B.social aan je zijde scoor je zeker.

Dit is wat we doen

Wij brengen de dialoog met je doelgroep op gang zodat jij je kostbare tijd anders kunt besteden. Door middel van creatieve content, social video en met behulp van social advertising prikkelen we je doelgroep en krijgen we hen ‘engaged’. Allemaal op een heldere, no-nonsense manier. We maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring in diverse branches en leggen uit wat we voor je doen op een manier die je begrijpt. Want dat is wel zo fijn.

Persoonlijk contact en korte lijnen maken dat wij onszelf graag als verlengstuk van je onderneming zien. Ga jij de samenwerking met ons aan?

Bente Hemmes

Bente Hemmes

FACEBOOK & INSTA EXPERT - CONTENT MARKETEER - SOCIAL ADVERTISER PRO

Spontaan, type-handen-uit-de-mouwen, staat graag achter het fornuis, gek op haar auto, dol op tennis en Crossfit, leest in de vrije uurtjes graag een boek of magazine, laat zich vaak opsluiten in een escaperoom, zegt nooit ‘houdoe’ en heeft nog héél veel vakantiebestemmingen op haar bucketlist.

Lars de Nijs

Lars de Nijs

FOTOGRAAF – APPLE GEEK – WEBDEVELOPER

Vrolijke noot met passie voor fotografie. Dol op gadgets. Doet sinds kort aan boxen en staat binnenkort in de ring. Drukke duizendpoot.

Kevin de Widt

Kevin de Widt

CREATIEF OP HET WEB – WORDPRESS EXPERT – SEO GOEROE

Ondernemend baasje, altijd online op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen, barst van energie, stiekem één van de Tweakers Geeks, zit thuis moeilijk stil, is voorzitter van de badmintonvereniging, lid van een carnavalsvereniging én voetbalt graag in zijn vrije tijd.

Eefje Ederveen

Eefje Ederveen

GRAFISCH DESIGNER – CREATIEF BREIN – SOCIAL MARKETEER

Rots in de branding tijdens zwangerschapsverlof van Bente. Creatief én ondernemend. Komt uit het Oosten, maar werkt overal. Enthousiast, spontaan en een aanpakker!