Dit is team B.social

Social media voor jouw onderneming

Wij zijn graag je sparringpartner wanneer het op je online presence aankomt. Wanneer je al aan de slag bent gegaan, maar ook wanneer je social media nog niet als volwaardig marketingkanaal inzet. In welke fase van de wedstrijd je je ook bevindt, met team B.social aan je zijde scoor je zeker.

Dit is wat we doen

Wij brengen de dialoog met je doelgroep op gang zodat jij je kostbare tijd anders kunt besteden. Door middel van creatieve content, social video en met behulp van social advertising prikkelen we je doelgroep en krijgen we hen ‘engaged’. Allemaal op een heldere, no-nonsense manier. We maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring in diverse branches en leggen uit wat we voor je doen op een manier die je begrijpt. Want dat is wel zo fijn.

Persoonlijk contact en korte lijnen maken dat wij onszelf graag als verlengstuk van je onderneming zien. Ga jij de samenwerking met ons aan?

FACEBOOK & INSTA EXPERT – CONTENT MARKETEER – SOCIAL ADVERTISER PRO

Bente Hemmes

Spontaan, type-handen-uit-de-mouwen, staat graag achter het fornuis, gek op haar auto, dol op tennis en Crossfit, leest in de vrije uurtjes graag een boek of magazine, laat zich vaak opsluiten in een escaperoom, zegt nooit ‘houdoe’ en heeft nog héél veel vakantiebestemmingen op haar bucketlist.

VIDEOMAKER PUR SANG – CONCEPTONTWIKKELAAR – CREATIEF BREIN

Dré Delhij

Vrolijke Brabander met oog voor detail, drummer in een band, passie voor lekker eten, lid van een heuse eetclub, sponsort al tijden de sportschool, geeft originele verjaardagscadeautjes, koffie-drinker, staat zelden bril-loos op foto’s.

VIDEOMAKER PUR SANG – CREATIEF BREIN – TECHNISCH WONDER

Nick Stuy

Papa van kantoorhond Zoë (insta: zoepug.nl), gek op themaparken, spendeert een complete vakantie in Orlando om juist: al die parken te bezoeken, brengt internetverbindingen en dode printers weer tot leven, BBQ-fan, wordt super blij van leverworst en kip samba op z’n boterham.

CREATIEF OP HET WEB – WORDPRESS EXPERT – SEO GOEROE

Kevin de Widt

Ondernemend baasje, altijd online op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen, barst van energie, stiekem één van de Tweakers Geeks, zit thuis moeilijk stil, is voorzitter van de badmintonvereniging, lid van een carnavalsvereniging én voetbalt graag in zijn vrije tijd.