Per direct te huur: kantoorruimte met aparte keuken (55 m2)

Ben je op zoek naar een lichte kantoorruimte met aparte keuken? Zoek niet verder. We hebben per direct deze fijne kantoorruimte van 55 m2 te huur. Binnen 2 minuten loop je tussen de weilanden voor een frisse neus tijdens de pauzes. Het kantoor heeft beschikbare parkeerplaatsen voor de deur.

Kantoorruimte huren in Zevenbergen?

Het betreft een ruimte van ca. 55 m2 gelegen aan de rand van Zevenbergen aan de achterzijde begrenst door de Roode Vaart. Voorgelegen buitenterrein is voorzien van verhardingen en te gebruiken als parkeerterrein.

Bereikbaarheid: Zevenbergen ligt op korte afstand van Breda, Rotterdam en Antwerpen. De provinciale Rondweg N285 geeft een snelle aansluiting op de Rijksweg A17. Zevenbergen beschikt over stad- en streekvervoer en N.S.-verbinding. De kantoorruimte is goed bereikbaar en rustig gelegen.

Meer informatie over kantoorruimte: Ruimte incl. wc, server ruimte en keuken. Parkeren voor de deur. Huurvraagprijs: € 500,- p/mnd excl. BTW, excl. elektriciteit/water & gas

Lichte casco kantoorruimte, per direct beschikbaar

Huurprijs €500,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar 55 m²
Huurtermijn Bespreekbaar
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Servicekosten Inclusief
Adres Allenweg 24
Postcode 4761 PW
Plaats Zevenbergen
Oplevering Casco
Parkeergelegenheid Op voorgelegen terrein

Per direct te huur: opslagruimte ( m2)

Ga je verhuizen? Heb je tijdelijke opslagruimte nodig of wil je je winterspullen ergens stallen? Wij hebben per direct ruimte beschikbaar.

Opslagruimte huren in Zevenbergen?

Het betreft een ruimte van ca. 5 m2 en 12 m3 gelegen aan de rand van Zevenbergen aan de achterzijde begrenst door de Roode Vaart. Voorgelegen buitenterrein is voorzien van verhardingen en te gebruiken als parkeerterrein.

Bereikbaarheid: Zevenbergen ligt op korte afstand van Breda, Rotterdam en Antwerpen. De provinciale Rondweg N285 geeft een snelle aansluiting op de Rijksweg A17. Zevenbergen beschikt over stad- en streekvervoer en N.S.-verbinding. De opslagruimte is goed bereikbaar

Meer informatie over kantoorruimte: Ruimte incl. wc, server ruimte en keuken. Parkeren voor de deur. Huurvraagprijs: € 500,- p/mnd excl. BTW, excl. elektriciteit/water & gas

Schone en droge opslagruimte, per direct beschikbaar

Huurprijs €50,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar 5 m² (12 m3)
Huurtermijn Bespreekbaar
Hoofdbestemming Opslagruimte
Servicekosten nvt
Adres Allenweg 24
Postcode 4761 PW
Plaats Zevenbergen
Oplevering nvt
Parkeergelegenheid nvt 

Contact

Interesse in deze kantoorruimte of opslagruimte?

Gebruik onderstaand contactformulier of stuur ons een e-mail.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.