Social strategie

Shinen op social media vanuit je eigen visie

Heb jij je eerste stappen in social media-land gezet? Post je zo nu en dan iets en ben je dan weer druk met andere dingen? Kan een stress-gevoel je overvallen wanneer je je realiseert dat je al veel te lang “offline” bent? Dan ben je toe aan een social strategie.

‘Zorgeloos’ aan de slag!

Want alleen vanuit een stevige social strategie kun jij ‘zorgeloos’ aan de slag. Nou ja, bijna zorgeloos, want om succesvol te zijn moet er gewerkt worden! Wanneer je alles ‘in house’ hebt om op social media aan de slag te kunnen maar het aan visie ontbreekt, dan is een social strategie de perfecte uitkomst. Een strategie biedt immers houvast en kaders, plus dat ‘ie reuze handig is voor wanneer alle neuzen dezelfde kant op moeten. We hebben al veel tevreden klanten geholpen met het uitzetten van een originele social strategie waar zij vervolgens zelf mee aan de slag zijn gegaan.

In een social strategie komen een aantal onderdelen aan bod. We gaan kijken naar hoe jouw doelgroep eruit ziet en waar deze zich bevindt. Hoe beweegt deze groep zich op social media en op welke momenten kunnen we hen bereiken? Met die kennis maken we een weloverwogen keuze voor de platformen die we gaan inzetten. Wat zijn jouw doelstellingen en welke KPI’s kunnen daaraan gekoppeld worden? Want meten is weten. En dat is dan wel zo fijn wanneer je een hoop tijd in je werk steekt.

Contentstrategie

Vervolgens gaan we aan de slag met een contentstrategie. Hoe ziet jouw content eruit, wat spreekt de doelgroep aan? En op welke momenten maken we gebruik van foto’s, visuals, stop-motion, boomerangs, video of blogs? Al dit vind je terug in een content kalender, hallelujah! We stellen een kalender voor je op zodat je daar alvast niet meer over na hoeft te denken.

Een campagne opzetten? Wij helpen je op weg.

Ben je al aardig thuis in de Facebook business manager? Dan weet je dat Facebook eindeloos veel manieren biedt om je doelgroep via advertising campagnes te bereiken. Want ja… dat organische bereik stelt eigenlijk niet zo veel meer voor. Je ontkomt er niet aan om ads in te zetten. Wij bedenken een voorbeeld campagne zodat jij over een basis beschikt voor toekomstige campagnes. Natuurlijk kunnen wij ze ook voor je bedenken én managen, moet je alleen even hier klikken.

Tot slot nemen we mee waar je op moet letten bij het evalueren van je resultaten. Het is tenslotte wel zo fijn dat je met kennis van de uitkomsten je strategie kunt optimaliseren. Met onze social strategie in handen sta je aan de basis van jouw social succes. Zin in? Let us know!

Ga voor een sterke combi. Deze diensten matchen perfect:

Social media strategie
Content creatie

Voor een rake boodschap.

Social media beheer

Omdat jouw fans waardevol zijn.

Social advertising

Don’t let the algorithm fool you.

Wij verzorgen de social strategie voor

BEZOEKADRES

Neerloopweg 25
4814 RS BREDA

CONTACT

info@b-social.nl
06 - 40 989 303
KVK 59340126

Wij zijn

B.social is Facebook marketing partner

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA