Content Creatie

Voor een rake boodschap

Met een leuk stock beeld kom je tegenwoordig niet ver, of misschien trek jij af en toe je afbeeldingen nog uit Google (noooo!!). Dat een beeld meer dan honderdduizend woorden zegt weet je nu wel, en dat social video ‘booming’ is….is ook oud nieuws. Contentmarketing is hot & happening. En newsflash: daar heb je content voor nodig. In beeld of video, in tekst of in GIFjes, in emoticons of in Boomerang, wij helpen je graag!

Bee social proof!

Content die in de snelle tijdlijnen van vandaag raakt. Die maakt dat je doelgroep even blijft hangen, al is het maar voor een paar seconden. Wat ga je in die seconden laten zien? Wat wil je dat men van jou weet? Nog niet zo eenvoudig. En dát is nu precies wat wij als social geeks zo leuk vinden, dat is onze uitdaging. Wij denken graag met jou mee over hoe we in beeld kunnen brengen wat jij wilt vertellen. Op een manier die social-proof is off course.

Wij zorgen ervoor dat je bent uitgerust met content die raakt, of dat nu in tekst, beeld, video, boomerang, stop-motion, visual of GIFje is. Hoe ziet jouw Insta story eruit? Of ga je juist een Facebook poll inzetten? In samenwerking met jou bedenken wij originele content waarmee jij kunt shinen op social media. Liever volledig ontzorgd worden? Dat kan ook natuurlijk, wij managen verschillende communities, misschien ook die van jou?

Ga voor een sterke combi. Deze diensten matchen perfect:

Social media strategie
Social strategie

Shinen op social media vanuit je eigen visie.

Social media beheer

Omdat jouw fans waardevol zijn.

Social advertising

Don’t let the algorithm fool you.

Wij creëren content voor

BEZOEKADRES

Neerloopweg 25
4814 RS BREDA

CONTACT

info@b-social.nl
06 - 40 989 303
KVK 59340126

Wij zijn

B.social is Facebook marketing partner

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA