Community management

Omdat je fans waardevol zijn

Je kunt je socials met een gerust hart aan ons overdragen. Wij volgen de laatste trends, want dat is ons vak 😉 en met die kennis zorgen wij ervoor dat jij altijd ‘in the picture’ bent.

Monitoring, check!

Wanneer je besluit om social media als volwaardig marketingkanaal in te zetten dan is continuïteit de ‘key to success’. Wij volgen wat er over jou gezegd wordt en belangrijker, wij zijn er voor jouw fans. We gaan de dialoog met hen aan en wanneer er vragen zijn beantwoorden wij die voor je. 24/7.

Een plekje veroveren op de super drukke socials is een klus die aandacht verdient en tijd kost. Tijd die je vaak zelf niet hebt of ervoor vrij wilt maken. Een klus die wij met liefde voor je uit handen nemen en waarmee je gegarandeerd bent van liefdevolle aandacht voor jouw socials. Wij houden voor je in de gaten of de planning goed gaat, er voldoende content aanwezig is en welke resultaten we boeken. Wanneer nodig sturen we bij, maar altijd ben je op de hoogte van wat er gebeurt. Heb jij je handen vrij voor andere zaken.

Ga voor een sterke combi. Deze diensten matchen perfect:

Social strategie

Shinen op social media vanuit je eigen visie.

Content creatie

Voor een rake boodschap.

Social advertising

Don’t let the algorithm fool you.

Wij managen de communities van

Bee social

B.social is

B.social is Facebook marketing partner