Vandaag heeft AH Pollemans 2.0, een hypermoderne supermarkt in hartje Etten-Leur, met alle snufjes van deze tijd, de deuren geopend. Wij mochten erbij zijn, en een feestje was het! Ook voor mij was het een beetje een bijzondere dag. Want door onze jarenlange fijne samenwerking heb ik, weliswaar op een afstandje, enorm meegeleefd in de aanloop-periode, tijdens de verbouwing en vandaag dus: met de spanning van de opening! 

AH directeur Marit van Egmond opent de winkel herself.

De roots van Albert Heijn directeur Marit van Egmond liggen in Etten-Leur en dus was het een eer dat zij erbij was om de winkel officieel te openen. Al ver voor openingstijd waren wij aanwezig om foto’s te schieten, de opening via Facebook Live aan te kondigen en de winkel in vol ornaat (en dus zonder klanten) te mogen bewonderen. Om stipt 9 uur werd er met een klap op de knop de winkel geopend, een zichtbaar emotioneel moment voor veel medewerkers. Hartverwarmend om te zien, hier werkt een geweldig hecht team. Jeffrey Pollemans heeft de winkel van zijn vader Jan overgenomen en staat nu aan het roer van een prachtige en toekomstbestendige supermarkt. 

Naast een aantal campagnes via Facebook en Insta was er natuurlijk ook offline voldoende aandacht voor de verbouwing naar AH Pollemans 2.0. Heel Etten-Leur werd voorzien van een stevige en leuk vormgegeven boodschappentas waar wij een heel mooi plekje op hebben gekregen. 

We wensen Jeffrey en zijn team ontzettend veel succes en werk-plezier in de nieuwe winkel!

Geschreven door Bente Hemmes
FACEBOOK & INSTA EXPERT – CONTENT MARKETEER – SOCIAL ADVERTISER PROSpontaan, type-handen-uit-de-mouwen, staat graag achter het fornuis, gek op haar auto, dol op tennis en Crossfit, leest in de vrije uurtjes graag een boek of magazine, laat zich vaak opsluiten in een escaperoom, zegt nooit ‘houdoe’ en heeft nog héél veel vakantiebestemmingen op haar bucketlist.